danskmoebeldesign_header_090111

bamboo - et eksempel på bæredygtigt dansk møbeldesignNu er godt dansk møbeldesign også sundt... Vi køber økologisk mælk med største selvfølgelighed og ved, at det er godt for både mennesker og miljø. Samtidig køber vi tøj, der er produceret under tarvelige forhold, er fulde af giftige kemikalier og af så ringe kvalitet, at vi smider det ud, inden året er omme. Uden at tænke på hverken vores sundhed, miljøet eller andre mennesker.

Bæredygtighed handler ikke kun om, hvad vi spiser. Det handler lige så meget om, hvad vi har på kroppen, hvad vi indretter os med i vores hjem, og hvor lang levetid vores ejendele har. Når vi køber tøj og møbler af god kvalitet og i et cool design, beholder vi det længere. Det er bæredygtigt.

Coloba_Spelt


En række danske designere har de seneste år lavet bæredygtige kollektioner af tøj, møbler, sko mm. De samtænker design, kvalitet og en produktion, der er socialt, etisk og miljømæssigt forsvarlig. Deres produkter holder længe både kvalitets- og designmæssigt – og undgår dermed at bidrage til klodens hastigt voksende affaldsmængde.

Online stormagasinet Emanuels Eco Store fører stilfulde kollektioner fra nogle af de mest fremsynede danske øko designere inden for mode og møbelkunst:

- De danske tøjdesignere Knowledge Cotton Apparel, Tricotage og The Baand laver deres tøj i 100 % økologiske materialer og har internationale certificeringer af den samlede produktion.
- Møbelproducenterne Mater Design og We:Do:Wood fremstiller deres hverdagsmøbler af certificerede materialer.

DaybedEn ny generation af miljøvenligt kvalitetsdesign opstår i disse år, og Emanuels tror på, at det er fremtiden. Godt design er bæredygtigt design – og godt for folkesundheden. Med lidt omtanke i hverdagen kan man leve bæredygtigt uden at gå på kompromis med design, pris eller kvalitet.

www.emanuels.dk