danskmoebeldesign_header_090111

814 værelser, 31 konference- og mødelokaler, 5 restauranter og barer - samt masser af foyer- og loungearealer. Der er store forhold og plads til masser af møbler på Nordens største designhotel - det 4-stjernede Bella Sky Comwell i København - der åbnede midt i maj måned. Byggeriet har stået i 1,6 mia. kr., og arkitekturen med de to skævvredne tårne berømmes af eksperter som enestående, også på globalt plan. Det er arkitektfirmaet 3XN, der har tegnet hotellet, der har Bella Center som bygherre.

bella_sky_2

Den avancerede arkitektur kræver også et højt niveau af indretningen. Det er 3XN og deres arkitektpartnere, der sammen emd Bella Centers ledelse har fastlagt rammerne for indretningen, hvor nøgleordene er "New Nordic Cool" samt bæredygtighed og eksklusivitet. Med særligt hensyn til indretningen af restauranter og barer har arkitekterne allieret sig med den svenske tegnestue Thomas Eriksson Arkitekter (TEA), der er specialist på dette felt.

bella_sky_1

bella_sky_3

Møbelindkøb outsourcet til mægler
Selve indkøbene af møbler, inventar og andet indretningsudstyr er outsourcet til virksomheden Designbrokers Procurement, der har lavet aftalerne med de mange møbelvirksomheder, der har leveret møbler til hotellet. Designbrokers Procurement er et selskab i det danske firma Designbrokers Gruppen, der er specialister i indkøb af møbler itl kontraktmarkedet. Designbrokers Procurement har fungeret som en uvildig mægler mellem kunde og leverandører efter det såkaldte procument-koncept, der går ud på at styre og koordinere alle elementer i komplekse indretningsprojekter - økonomisk, logistisk og strategisk - med det formål at få det optimale ud af bygherrens ressourcer. Procurement har hidtil været et relativt ukendt fænomen på det danske møbelmarked, men er ganske udbredt i udlandet.


De har leveret møbler til Bella Sky Comwell:
(Danske leverandører)
Carl Hansen & Søn
Erik Jørgensen
Fredericia Furniture
Fumac
Gubi
Hay
Kvadrat
Magnus Olesen
Mater
Millimeter-Group
Muuto
Onecollection