danskmoebeldesign_header_090111

Oplev dansk møbeldesign og dansk design i KøbenhavnHotel Twentyseven er meget mere end blot et hotel. Det er et sted du bliver forkælet, udfordret og går på opdagelse i dansk møbeldesign. Livet kan leves på mange måder: På Hotel Twentyseven er de overbeviste om, at det at mærke livet og smage på en ny by med nye steder, er livets krydderi. Derfor gør de deres yderste for at skabe den perfekte ramme - unik, spændende og ukompliceret - på Hotel Twentyseven, så 

du kan leve livet, som du ønsker det. Det kan du gøre ved at tjekke ind med en af vores spændende Live Life Pakker ;nyde livet på The Wine Room, der serverer oplevelser i vin og mad fra hele verden;få serveret Skandinaviens bedste klassiske og molekylære drinks i Honey Ryder Cocktail Lounge , eller få en iskold oplevelse på den enestående AbsoLuT ICebAR CoPenHAgen, der er opført i hundrede procent is fra Torne-elven i Lapland.

Hele Hotel Twentyseven er indrettet og designet i samarbejde med Skandinaviens førende designhuse, R. o. o. M og Republic of Fritz Hansen , og uanset hvordan du vælger at leve livet, har vi et værelse, der opfylder dit behov. Hotellets 200 værelser er alle designet med udgangspunkt i den velkendte skandinaviske designtradition, og er indrettet af førende danske og internationale arkitekter. De har forenet komfort, funktionalitet og lys med en fornemmelse for finesser, der skaber en stemning af varme, veltilpashed - og sensualitet.

Alle værelser er indrettet med skandinaviske designmøbler, senge med høj sovekomfort, skønne bløde dyner, fladskærms-tv og et delikat badeværelse udført i sort skifer.

Hotel Twentyseven ligger i hjertet af København, få meter fra Rådhuspladsen,  midt i den oprindelige middelalderby med eksklusive shoppingmuligheder og masser af oplevelser lige uden for døren. Du kan ikke ønske dig en bedre placering, hvis du ønsker at være en del af byens puls.

Kom og oplev den specielle atmosfære på Hotel Twentyseven, baseret på unikke oplevelser, levende design, forførende komfort, imødekommenhed,  og det ukomplicerede liv.