danskmoebeldesign_header_090111

Vi er vilde med it og digitale løsninger til hjemmet. Sidste år brugte danskerne intet mindre end 20 mia. kroner til elektronik og it til hjemmet. På Boligdrømme for Alle 2007 i Messecenter Herning kan du opleve de sidste nye trends inden for it, elektronik og design. Her kan du opleve inspirationshuset - Det Digitale Hjem, hvor de vildeste digitale drømme får frit løb.


På Boligdrømme for Alle kan man opleve inspirationshuset - Det Digitale Hjem, hvor alle de nyeste løsninger inden for elektronik og it går op i en højere enhed med design og boligindretning.


Se TV i badeværelsesspejlet - drop ledninger og udlev dine digitale drømme
- I Det Digitale Hjem kan du opleve dine digitale drømme gå i opfyldelse. Du kan lave din indkøbsliste på en touchscreen i køkkenet og printe den ud med et enkelt tryk, eller se TV-nyhederne i badeværelsespejlet, mens du børster tænder. Det digitale hus er et bud på, hvordan et moderne digitalt hjem til en familie med far, mor og to børn ser ud. Med en 100 Mbit fiberforbindelse er der i drømmehuset bredbånd nok til hele familien og deres digitale livsstil, fortæller projektleder Allan Holm, Messecenter Herning A/S.
Det Digitale Hjem er spækket med den nyeste elektronik og it til drømmeboligen. Her kan du se fjernsyn på din computer og bruge dit tv til at surfe på nettet, og du kan se, hvordan man indretter et trådløst hjem med fladskærme, og skjuler kablerne som en del af hjemmets indretning.
Det er IT-Branchen, der står bag Det Digitale Hjem, hvor man kan opleve udstillerne: IT-Butler, Hewlett Packard, EnergiMidt, Innovus, Digi-TV, DAB Danmark, Postallo, D-link, Epson, AV-Interieur og Dansk Bredbånd.
Det Digitale Hjem kan opleves på Boligdrømme for Alle 2007 i Messecenter Herning i dagene 28. til 30. september.

Få gratis arkitektrådgivning - husk at tage fotos og tegninger med
På Boligdrømme for Alle kan du få 15 minutters gratis rådgivning - både til have, til hus og til indretning. Syv professionelle indretningskonsulenter står klar på messen med gode råd om indretning. Ligeledes står arkitekter fra Akademisk Arkitektforening og Arkitekthjælpen klar med gratis råd om alt fra nybyggeri til ombygning og renovering.
- Vi gentager succesen fra sidste år, hvor gratis arkitektrådgivning var et stort tilløbsstykke. Det er dog vigtigt, at de besøgende medbringer fotos, tegninger samt egne tanker og ideer om det projekt, de søger råd til, siger projektleder Allan Holm, Messecenter Herning A/S.
Er drømmeboligen på plads, og er det i stedet haven, der står for tur, så er der også hjælp at hente. På Boligrømme for Alle sidder landskabsarkitekter klar med gratis tips og råd til haven.

Mød DR's radioværter, der sender direkte radio fra Boligdrømme for Alle
Holdet bag en af landets mest populære ungdomskanaler på radio, DR Boogie Radio, sender direkte fra Messecenter Herning. Det sker i DR Studiet ved DAB Danmarks stand, hvor DR BOOGIE RADIO sender "Fredagsbaren" direkte fra Herning. Boogie-værterne tænder for den røde lampe i DR Studiet, og du kan komme helt tæt på og se, hvordan man sender radio til hele landet. Du kan også møde DR P4´s Florian Fastina og se, hvordan man skruer en radioudsendelse sammen med spændende gæster i studiet.

Legehal og TV-værter på Boligdrømme for Alle
Der er også tænkt på børnene, når familien Danmark besøger Boligdrømme for Alle. En hel messehal - i alt 3500 m2 er indrettet til et børne-legeland, hvor der er hoppeborge, spillemaskiner, bowling, el-biler og meget mere. Her er åben under hele messen og alle aktiviteterne er gratis.
Der er også mulighed for at møde en række kendte tv-værter. Blandt andre Morten Skærved og Jesper Gadegaard, der begge er kendt fra De Fantastiske 5 på TV3. Morten Skærved tryller i demokøkkenet og Jesper Gadegaard giver tips og ideer til boligindretning.