danskmoebeldesign_header_090111

I samarbejde med sine forhandlere åbner møbelvirksomheden Onecollection A/S et antal showrooms udelukkende med Finn Juhl-møbler. Det første House of Finn Juhl showroom er åbnet den 2. maj i Berlin og senere på året følger tilsvarende showrooms i Rotterdam og den japanske by Hamamatsu.

Den 2. maj åbnede Onecollection A/S det allerførste "House of Finn Juhl" på Brunnenstrasse 161 i centrum af Berlin i samarbejde med Wohnkultur 66 i Hamburg.


"Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Vi har puslet med tanken i flere år, men først nu er tiden og stedet rigtigt," siger direktør Ivan Hansen fra Onecollection A/S, der producerer Finn Juhls klassiske møbler.
Selv om der er finanskrise, oplever Onecollection A/S nemlig en kraftig vækst i salget af og interessen for Finn Juhls møbler internationalt.

"Den tendens vil vi gerne understøtte, og derfor har vi valgt at åbne nu. Senere på året åbner "House of Finn Juhl" i Rotterdam i Holland samt i Hamamatsu i Japan. I Tyskland er det vore entusiastiske samarbejdspartnere fra møbelforretningen Wohnkultur 66 i Hamburg, Martina Münch & Manfred Werner, der har ansvaret for salget af Finn Juhls møbler på det tyske marked og de står også for selve indretningen og bemandingen af "House of Finn Juhl" i Berlin," forklarer Ivan Hansen.


"House of Finn Juhl" i Berlin er indrettet i et galleri i stueplan ud mod gaden, hvor den kendte tyske fotograf og professor Bernhard Prinz udstiller sine markante fotos side om side med Finn Juhls organiske møbelformer.
"Vi har set på flere lejemål, men beliggenheden i et kreativt kvarter med arkitekter, kunsthåndværkere og andre gallerier er perfekt. Vi har ønsket os et galleri og showroom i Berlin, hvor vi kan servicere kunder, der vil opleve møblerne i virkeligheden i stedet for bare at se dem på nettet - og det sted har vi fundet hér. Vi vil nemlig gerne skabe en speciel stemning og en anden ramme omkring møblerne, end du kan opnå ved en placering blandt andre møbler i en butik. Hér er der kun fokus på Finn Juhl møbler," forklarer Ivan Hansen.

Kilde: Danish Furniture