danskmoebeldesign_header_090111

Architectmade fejrer Finn Juhls 100 års jubilæum ved at lancere Cirkelskål 20. I anledning af Finn Juhls 100 års jubilæum i januar 2012, lancerer ARCHITECTMADE en ny skål, der er tegnet af arkitekten selv. Cirkelskål 20 er en mindre udgave af den originale cirkel skål, som ARCHITECTMADE lancerede i 2010.

De fleste der interesserer sig for interiør, genkender Finn Juhls unikke udtryk og fine detaljer. Finn Juhls idé var at forene det funktionelle design med en smuk og æstetisk udformning. Han var uden tvivl en af de største danske arkitekter fra det forrige århundrede.

Den originale Cirkelskål 30 blev lanceret af ARCHITECTMADE for to år siden, hvor de originale skitser blev fundet frem. 

Med Cirkelskål 20 kan man nu få en lille del af Finn Juhls unikke udtryk til at blive en del af hjemmets indretning.Det unikke ved Cirkelskålen er, at det er det eneste stålprodukt, Finn Juhl har tegnet. Derudover har skålen aldrig været sat i produktion, før ARCHITECTMADE valgte at lancere den sidste år.

cirle bowl_20

Finn Juhl havde en stor forkærlighed for de simple linjer med et twist som også går igen i Cirkelskålen. Når man ser skålen fra oppefra, kan man se, at den er helt rund. Fra alle andre vinkler ser skålen forskellig ud. Kombinationen af former og materiale gør, at lige meget hvad skålen indeholder, reflekteres det på en unik måde.