danskmoebeldesign_header_090111

CODE er navnet på den nye møbelmesse 2008, der bl.a. vil omhandle dansk design og dansk møbeldesignCODE er Møbelmessens afløser. Tidligere års møbelmesse retænkes og vågner i 2008 op i et helt nyt koncept, der rummer et udvalgt mix af det ypperste inden for dansk design, møbler og arkitektur. Både innovative produkter og klassisk design. Under udviklingen af CODE har vi været inspireret af udstillernes ønsker og de mest trendsættende messer verden over. Derfor er design-kategorien nu udvidet

og arkitektur kommet i fokus samtidig med, at messen er censureret og langt mere selektiv end tidligere års møbelmesse.

What's the Code?
Hvad er sammenhængen mellem en cool designercykel, en stol, en støvsuger udformet som rygsæk, et grænseoverskridende bygningsværk i Dubai og spændende nyt dansk møbeldesign? Svaret er: At du kan finde dem alle på tidens nye møbelmesse kaldet CODE - Skandinaviens helt nye forum for internationalt design og arkitektur.

CODE er opdelt i fire områder:
- CODE Selected
- CODE Living
- CODE Architecture
- CODE Gallery

CODE foregår i perioden 15. - 18. maj 2008
Torsdag, fredag, lørdag kl. 10.00 - 18.00 (kun for fagfolk)
Søndag kl. 10.00 - 16.00 (åben for alle)

CPH Design over hele byen

København er gennem de sidste par år blevet udnævnt til en af verdens mest trendy storbyer (af bl.a. Wallpaper og Monocle) og Danmark har længe været placeret på det internationale design- og arkitekturkort.

Med CODE vil der være endnu større grund til et inspirerende pit stop. Under messen vil hele København stå i designets og arkitekturens tegn med en række sideløbende aktiviteter og udstillinger.

Følg med på www.furniturefair.dk