danskmoebeldesign_header_090111

Skippers Furniture deltager den 4.-8. februar 2009 på møbelmessen Stockholm Furniture Fair og præsenterer her for første gang den futuristiske modulsofa Olympic.
Designer Carsten Buhl står bag det innovative møbel, der med sine organiske former tilbyder tilpasningsmuligheder ud over det sædvanlige: Ind- og udvendige cirkler, skarpe vinkler eller tete-a-tete-opstillinger er blot nogle af de mange kombinationer.

Dermed har det modulære møbel et væld af brugsmuligheder, både som oplagt samlingspunkt i et offentligt miljø og som enkeltstående og elegant stol i det private.

Capri / O&M Design
Skippers Furniture præsenterer desuden det seneste udspil i sin stål-serie. En ny sofa i et kubistisk design, som vil matche enhver type indretning. Stellet er i rustfrit børstet stål og med konstruktionsskruer, der tillige fungerer som en diskret og elegant dekoration.
Enkelhed og komfort er i forening de bærende elementer i den nye sofa, der er designet af O & M Design.

Skippers Furniture
Skipper Furniture laver polstrede hvilemøbler i såvel klassisk som nutidigt tilsnit.
Kollektionen består af funktionelle polstermøbler, der er udviklet i tæt samarbejde med designere og arkitekter. Den håndværksmæssige kvalitet har høj prioritet, og fleksible løsninger med hensyn til indstillinger, sædehøjde, ben-position og kombinationsmuligheder er et andet kendetegn.
Produkterne henvender sig til både private og offentlige rum, hvor der er store krav til holdbarhed og funktionalitet.