danskmoebeldesign_header_090111

Dansk møbeldesign på Hotel Alexandra (bamsestol af Børge Mogensen)

Hotel Alexandra - Klassisk danske retro design hotel I København.
Sov trygt og godt ved Rådhuspladsen blandt dansk møbeldesign, der er skabt af de verdensberømte danske møbelarkitekter. De mere end 100 år gamle vægge er klædt i dansk original kunst. På værelserne og hvert et hjørne af hotellet vil du kunne glæde øjet med synet af enestående dansk møbeldesign og billedkunst. Hotel Alexandra repræsenterer det bedste af dansk hoteltradition. Traditionerne er skabt i løbet af de mere end 100 år, der har været drevet hotel i den historiske bygning midt i Københavns hjerte. Klik her og besøg hotellet hjemmeside.

Hotel AlexandraOprindeligt blev denne klassiske ejendom opført som mondæne lejligheder. I 1910 overtog ægteparret Käthe og Theodor Hansen hotellet. Lige siden har hotellet udviklet sig og fremstår i dag som et indbydende fristed i hovedstaden.

Hotel Alexandra har sin helt egen stemning og atmosfære, der forener stolte gamle traditioner indenfor arkitektur og indretning med alle moderne faciliteter og bekvemmeligheder krydret med masser af dansk møbeldesign.

Et smukt hotel placeret lige i hjertet af København ved Rådhuspladsen og Tivoli. Hotel Alexandra har er 61 værelser med alle faciliteter og klassisk dansk møbeldesign.


Hotel Alexandra har 61 danske retro værelser heraf 11 klassike danske design værelser og 2 Deluxe danske design værelser:

Small Danish Retro room
Primært indrettet med dansk møbelkunst fra 30'erne til 50'erne.

Danish Retro room
Primært indrettet med dansk møbelkunst fra 30'erne til 50'erne. 

Classic Danish Design room
Indrettet som en hyldest til en af dansk møbeldesigns mest betydningsfulde arkitekter som f.eks. Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Finn Juhl m.fl.  

Deluxe Danish Design Room 
Soveværelse og en stue, som er indrettet som en hyldest til en af dansk møbeldesings mest betydningsfulde arkitekter som f.eks. Grethe Jalk, Kaare Klint.

www.hotel-alexandra.dk