danskmoebeldesign_header_090111

Hundstrup Møbelfabrik A/S er startet af Anna og Svend Aage Tang Hansen i 1960 og drives stadig som familieaktieselskab i den lille sydfynske landsby Hundstrup.

Den moderne fabrikshal er særdeles veludrustet med højteknologiske CNC-maskiner der går fint i spænd med den håndværksmæssige finish og efterbehandling der sikrer en høj ensartet kvalitet.
Møbelfabrikken, der har alle faciliteter til møbelproduktionen under eget tag, har fra starten specialiseret sig i syret eg og regnes idag for en af landets førende, med meget høj kvalitet som sit varemærke.
 
Møbelfabrikken er fleksibel med hensyn til at efterkomme kundeønsker, og råder over en række dygtige og erfarne møbelsnedkere samt andre medarbejdere med stor viden om udvikling og produktion af kvalitetsmøbler.

Kontinuiteten i møbelproduktionen på Hundstrup Møbelfabrik er sikret med 2. generation af familien Tang Hansen, der styrer produktionen.

Produktsortimentet er ud over de traditionelle i syret eg produkter: hjørneskabe, vitriner (begge med blyindfattede ruder), dækketøjsskabe, skænke, borde og stole, også udvidet med et nyt sortiment i lys eg samt enkelte produkter i kirsebær.

For 2 år siden lancerede vi vor nye møbelserie "Hundstrup Moduler" i lys, sæbe, lakeret, oliebehandlet eg og bøg. Serien er bygget efter vore egne ideer om, hvad der gør et møblement smukt og stilfuldt - og selvfølgelig i vor kendte danske håndværkerkvalitet.
 
VORT SPECIALE: Vi producerer og designer på basis af eksisterende produkter - "selvdesignede" opstillinger sammen med kunden

Dermed kan kunden få et selvdesignet højkvalitetsprodukt lavet direkte på fabrikken - med vores hjælp til "fabrikspris". Disse løsninger tilbydes ikke i vort normale eksterne salg.

www.hundstrup.com

undstrup