danskmoebeldesign_header_090111

Det gamle pæredanske kakkelbord kommer nu i en topmoderne italiensk forklædning - med brændte kakler indrammet i rustfri børstet stål og med oval trompetfod.

Kakkelborde hører ikke kun 70'erne til. De sælges stadig i stor stil - også hos Haslev Møbelsnedkeri, der nu lancerer en hel ny generation af kakkelborde. Nemlig en topmoderne model med brændte italienske kakler indrammet i rustfri børstet stål og med rustfri børstet stålfod. En både praktisk og elegant løsning tilpasset tidens boligtrends.

Kakkelbordet har igennem mange år været blandt Haslev Møbelsnedkeri's mest kendte produkter. Tilbage i 60'erne blev der brugt kakler fra den Kongelige Danske Porcelainsfabrik. Men for at følge tidens trends er design, materialer og mønstre løbende blevet videreudviklet, og i dag er kaklerne italienske og med ilæg af rustfri stål. Summen af dygtig erfaring og faglighed afspejler sig i dette spændende bord, som netop nu er på vej ud i butikkerne.

Bordet fås som sofabord og hjørnebord med en enkel kombination af lyse og mørke kakler og ilæg af rustfri, børstet stål.