danskmoebeldesign_header_090111

Inspiration fra tresserne og halvfjerdserne møder moderne design anno 2007 i Raadvads nye bestikserie Noir. Med sikker stil og selvstændighed tager Noir borddækningen til nye højder og giver gastronomiske mesterværker en flot finale ved middagsbordet.


Raadvad Noir bestikDanskerne kaster sig som aldrig før ud i madlavningens mysterier og eksperimenterer med alt fra eksotiske specialiteter til nye fortolkninger af det danske køkken.

Derfor fortjener de omhyggeligt tilberedte måltider en servering med manér, og med Raadvads nye bestikserie Noir følges smagsoplevelsen helt til dørs.

Mørk elegance ved middagsbordet
Bestikket har sorte, støbte kunststofhåndtag med ru overflade, der sammen med det robuste design sikrer, at bestikket ligger godt i hånden.

Det sorte håndtag fortsætter med en glat overgang til bestikkets matbørstede, smedede hoved, som har en god, gedigen tyngde, og kontrasten mellem det matte hoved og bestikkets mørke håndtag skaber karakter på det flot dækkede bord.

Det gælder uanset, om stilen byder på romantisk nostalgi med løber, arvestel og krystalglas, eller borddækningen står på stram minimalisme med sorte, firkantede tallerkener og stofservietter i pangfarver.

Samlerbestik med fleksibilitet
Noir fra Raadvad er en komplet serie med spise- og serveringsbestik. Serien sælges stykvis, så det er et godt udgangspunkt for dem, der flyver fra reden og skal til at etablere sig for sig selv.

Samtidig er bestikket ofte den detalje, der sætter scenen og fuldender borddækningen, og derfor er Raadvad Noir et oplagt valg for dem, der trænger til fornyelse og tidløst design på spisebordet.