danskmoebeldesign_header_090111

RADIUS Møbler er et ungt dynamisk firma, som på få år har slået sit navn fast på kontraktmøbelmarkedet.

Vi producerer arkitekttegnede møbler, primært stole og borde til virksomheder og offentlige institutioner.

RADIUS Møbler har en meget bevidst filosofi: Vi lægger afgørende vægt på, at design, kvalitet, styrke, anvende- lighed og pris spiller sammen. Vi har gennem tæt kontakt til vore forhandlere og arkitekter hele tiden fingeren på pulsen, og vi arbejder løbende med produktudvikling og produktforbedringer.

Det er vigtigt for os at levere kvalitet og design både i takt med - og til tiden.

Ledelse
Niels Kastrup født i starten af de glade tressere. "Karrieren" startede i tøjbranchen. Niels skiftede nu hurtigt over til møbelbranchen, hvor han gennem årene har arbejdet for nogle af landets førende firmaer inden for designmøbler. Det er Niels til venstre.

Lars Andersen født lidt senere, men han er også glad. Lars har uddannelsen i orden. Den er nemlig foregået i møbelbranchen. Gennem årene har han gjort sig kendt som en meget kompetent møbelmand, især i Jylland.

Gazelle vinder 2003 - November 2003
Dagbladet Børsen kårer hvert år højdespringerne i dansk erhvervsliv, dvs. firmaer, som bl.a. har mere end fordoblet deres omsætning de sidste 4 år. Sammen med 743 andre danske virksomheder er Radius Møbler i dette år udvalgt som Gazelle virksomhed - det er vi stolte af.

www.radius-moebler.dk