danskmoebeldesign_header_090111

Rifraf byder på lysende lækkert lampedesign i Aarhus C. Efter tre år med onlinesalg af designerlamper åbner rifraf nu showroom midt i Aarhus. Her kan kunder med sans for smukt design til fornuftige priser se et bredt udvalg af lamper, som også sælges på rifraf.dk. Sortimentet tæller alt fra Arne Jacobsen til Tom Rossau og 60-70 andre anerkendte designermærker. Iværksættervirksomheden rifraf blænder nu op for designerlamper i hjertet af Aarhus med et showroom på Skt. Pauls Kirkeplads.

Her er spotlyset især rettet på udstilling og salg af lamper i skandinavisk design, som interesserede kunder kan købe i butikken eller på rifraf.dk. Vi åbnede for onlinesalg på rifraf.dk i november 2007, og kunderne har taget så godt imod konceptet, at forretningen nu er moden til sit eget showroom, siger iværksætteren Lisbeth May, der står bag rifraf.

Inspiration i hyggelige omgivelser
I showroomet kan besøgende blandt andet se og købe Tom Rossaus smukke, bæredygtige trælamper, der elegant kombinerer æstetik med etik. Rifraf er alene om at forhandle Rossaus lamper i Aarhus. Sortimentet tæller også kendte navne som Arne Jacobsen, Verner Panton, Holmegaard samt 60-70 andre. Og Lisbeth May glæder sig til at tage imod kunder med smag for smukt design. Vores mål er at skabe en atmosfære af hjemlig hygge. Alle bordlamper er for eksempel udstillet på lækre møbler fra de samme designere, og vi tager altid imod kunderne med te og kaffe. At vælge design og den rette belysning til sit hjem, kræver fred og ro – og det byder vi på hos rifraf, siger Lisbeth May, der har ansat en ung arkitekt til at hjælpe sig i forretningen.

flowerpot pendel rødPassioneret kontakt til lækkert design
I rifrafs showroom vil alle kunder få en grundig vejledning, så de er klædt på til at vælge den lampe, der passer bedst i deres hjem. Forretningens kerneværdi er kærligheden til design, æstetik og god belysning. En lampe skal både give godt lys, når den er tændt, og være dekorativ, når den er slukket, siger Lisbeth May og understreger, at rifraf bygger på engagement.
Jeg har ikke startet rifraf af pligt eller nød, men af lyst. Derfor er vi heller ikke købmænd, men kundens passionerede kontakt til lysende lækkert design. Det vil skinne igennem i vores nye showroom, siger hun.
Ud over designerlamperne forhandler rifraf også de udstillede møbler, forskelligt lampetilbehør og stofledninger i alle farver og mønstre, som kan købes på søster-websiden, Stofledning.dk.

Rifraf har åbnet showroom på Skt. Pauls Kirkeplads 19 i Aarhus C. Showroomet er åbent mandag til fredag fra 11.00 - 17.30 og lørdag fra 10.00 - 14.00. Den første søndag i hver måned fra 10.00 - 14.00.

FAKTA OM RIFRAF
I november 2007 åbnede Lisbeth May websiden rifraf.dk, hvor hun siden har solgt lamper fra 60-70 forskellige designere.
rifraf er bl.a. eneste forhandler i Aarhus, der sælger Tom Rossaus smukke trælamper.
rifraf sælger desuden tilbehør og reservedele til lamper samt stofledninger i forskellige farver og mønstre.

Besøg rifraf her: www.rifraf.dk