danskmoebeldesign_header_090111

SIS Functional Furniture er en skandinavisk virksomhed, der udvikler, producerer og sælger møbler, know-how og andre værktøjer til lærings- og kontormiljøer.

Vi tror på, at læring spiller en afgørende rolle for os alle - og at et godt og inspirerende læringsmiljø er nøglen til frie og demokratiske samfund.

Vores mål er at levere produkter til lærings- og kontormiljøer, som fremmer kreativitet, innovation og samvær mellem mennesker.

Vi vil være læringsmiljøernes foretrukne samarbejdspartner, når det gælder områderne: kombinere viden, møbler og værktøjer til gavn for læring og arbejde.

Kvalitet i design   
 
I mere end 40 år har SIS leveret kvalitetsmøbler til skoler og kontorer i Danmark, Skandinavien og resten af verden. SIS har været markedsleder inden for sine forretningsområder siden 1955. Vores møbler forener form og funktion, fordi de er udviklet efter klare designprincipper, som tilsammen sikrer SIS kvaliteten - både nu og i fremtiden:

Møbler skal være fleksible Et godt møbel skal holde i mange år og skal kunne "overleve" organisationsændringer, skiftende antal medarbejdere og elever, ændret funktionsbrug, ændrede omgivelser og forskellige pædagogiske trends. Derfor kan alle møbelserierne fra SIS kombineres i det uendelige. Alle stole og borde passer indbyrdes til hinanden - på kryds og tværs - og mobilitet og modularitet er i højsædet.

Møbler skal være holdbare Vores erfaringer fra skoleverdenen er entydige: hvis et møbel har et svagt punkt, finder ihærdige elever det stensikkert! Igennem årene er SIS design og produktionsmetoder på skoleområdet - men også på kontorsiden - tilpasset de ekstremt høje krav, undervisningsmiljøer stiller. Derfor er vi trygge ved at give længere garantier på vores møbler end mange af vores konkurrenter.

Møbler skal være ergonomisk rigtige Børn og voksne bruger mange timer ved SIS møbler - i læringssituationen og på arbejdspladsen. Derfor skal vi sikre, at de sidder godt. SIS møbler kendetegnes af gode arbejdsstillinger, der kan tilpasses individet, og vores tekniske løsninger er altid blandt de mest innovative og funktionelle.

Møbler skal være smukke Derfor bruger SIS nogle af Danmarks bedste arkitekter og møbeldesignere til at sikre designet af vore nye møbelserier. Da vores møbler holder i mange år, er et tidløst design nødvendigt.
 
Miljørigtige produkter    
 
Hos SIS Functional Furniture er vi miljøbevidste og arbejder hårdt på at minimere miljøpåvirkningen af vores produkter og miljøhensyn har høj prioritet ved fremstilling af SIS produkter. Alle SIS medarbejdere har et ansvar for såvel det interne som det eksterne miljø.

SIS opererer således med systemer, der overvåger og dokumenterer, at den gældende lovgivning overholdes og producerer sine produkter af materialer, der lever op til eksisterende miljøkrav.

www.sis-int.com