danskmoebeldesign_header_090111

Det internationale design ikon - Stelton - får ny ejer. Stelton blev det første opkøb for 8.8 Holding A/S, hvor hovedaktionær er Michael Ring. Stelton står for nytænkende, funktionelt skandinavisk design og er internationalt anerkendt for sin kvalitet. På denne platform vil virksomheden øge produktudviklings-takten betydeligt i de kommende år. Ikke mindst vil nye designere komme til og bringe design ikonet ind i en ny æra.

Michael Ring udtaler: "Jeg har utrolig respekt for den måde Peter Holmblad (tidligere ejer af Stelton og medinvestor i 8.8 Holding A/S) har opbygget brandet Stelton på, og der er virkelig en god basis for fremtidig vækst.

Tidligere var Stelton kendt for at være foran sin tid og banebrydende. Det skal Stelton være igen, og grundlaget er der med dygtige medarbejdere, en meget stærk bestyrelse og investorer, som har den rette indstilling til at tænke langsigtet".

Og som Michael Ring fortæller: "Trenden er på alle måder med mærker som Stelton. Der er større interesse end nogensinde for kvalitetshåndværk og klassisk dansk design".

Stelton A/S
Dette selskab er garant for brandet Stelton og nøglekompetence-områderne er produktudvikling, marketing, afsætning og sourcing. Stelton A/S kan betegnes som en design/brand virksomhed. Et selskab som det skal være naturligt for fremtidens Arne Jacobsen at søge samarbejde med.

Et udfordrende arbejde
Da Michael Ring fik muligheden for at blive hovedaktionær i Stelton, var han ikke i tvivl om, at det måtte forsøges: "Det bliver en spændende opgave, og med de mange gode medarbejdere i virksomhederne, er jeg overbevist om, at det nok skal lykkes. Potentialet er enormt".

Også Peter Holmblad, tidligere ejer af Stelton, vurderer, at det er den helt rigtige konstellation: "Jeg glæder mig til at se mit "barn", Stelton, videreudvikle sig, og min nye rolle bliver meget spændende".

De nye ejere ser frem til at være med til at udvikle de to virksomheder.

"Det er også med en vis stolthed, at man bliver medejer af en så kendt virksomhed som Stelton," fortæller Eskild Lyngholm, som repræsenterer Georg Gundersen i bestyrelsen: " Jeg har før været formand for Michael Ring i en mærkevare-virksomhed, og han har tidligere vist, at han kan opbygge organisationer til at levere gode resultater."

Stelton bliver "Urban Cool"
Stelton er indbegrebet af skandinavisk, internationalt design. Nu pudses den blanke overflade yderligere op med et nyt look, der kaldes "Urban Cool". Et begreb der tager fat i storbylivets dynamik: ungt, travlt og trendy. Stelton vil gå efter igen at blive "før sin tid". Præcis som da Arne Jacobsen udviklede serien Cylinda Line.