danskmoebeldesign_header_090111

STINA SYSTEM INVENTAR er kendt for individuelle løsninger, bredt produktsortiment, høj kvalitet, leveringssikkerhed og suppleringsgaranti.

STINA SYSTEM INVENTAR startede produktion og salg af inventar til daginstitutioner og skoler i 1979, og har siden som den førende danske specialvirksomhed indenfor området institutionsinventar været med til at præge udviklingen.

I samarbejde med pædagoger, fysio- og ergoterapeuter, er der udviklet et bredt sortiment indenfor blandt andet børnegarderober, personaleskabe, møbler så som reoler, borde, stole, taburetter m.m samt krybber, der lever op til de krav institutionerne stiller med hensyn til funktionalitet, sikkerhed og rengøringsvenlighed.

Som den førende Danske producent af institutionsinventar føler vi et ansvar for at gå foran i miljøspørgsmål. Vi forsøger derfor hele tiden at finde nye metoder og nye materialer, der belaster miljøet mindst muligt. Både når det gælder produktion, distribution, brug og destruktion.

STINA SYSTEM INVENTAR har senest udvidet sit produktsortiment med system-opbygget Inventarsystem til alle former for faglokaler og undervisningslokaler til skoler og gymnasier.

Det nye inventarsystem er opbygget/udviklet i samarbejde med brugere, arkitekter, kommuner og fagkonsulenter.

STINA SYSTEM INVENTAR står til Deres rådighed med konsulentbesøg, oplysninger, hjælp med indretningsopgaver, udarbejdelse af tegninger, tilbud m.m.

Vi leverer i dag til følgende 3 kerneområder:
- Daginstitutioner
- Skoler
- Gymnasier

www.stina.dk