danskmoebeldesign_header_090111

Experience - can make quite a difference
Mange års erfaring kan gøre en stor forskel - og Stouby har eksisteret siden 1902. Vi er stolte over vores lange tradition for sublim håndværk og den aldrig svigtende kvalitet. Og vi er endnu mere stolte over vores lange tradition for at vælge nogle af top designerne og for at tiltrække nogle spændende og innovative design talenter.


Confidence - grows from a sense of certainty
Tillid - når du vælger et Stouby møbel kan du være sikker på flere ting. Du får et moderne møbel med et tidløst design, som kan give rummet elegance i mange år. Du får udsøgte materialer og et godt håndværk, som sikrer et komfortabelt produkt, som i mange år vil fremstå, som den dag du fik det leveret. Og du får et møbel, som vil blive bemærket og beundret af mange.

Independence - is freedom
Uafhængighed er lig frihed. Vi tror på at uafhængighed og frihed er den bedste måde til at sikre at vores møbler får dette lille særkende, som gør dem ekstra synlige. Vi giver vores designere en stor grad af frihed og lader os ikke styre af mode, vores historie eller udfra kommende normer.

Stouby er det rette møbel for dig - hvad enten du søger et trendy og udtryksfuld møbel eller et mere klassisk møbel til at udtrykke DIN uafhængighed.

Besøg Stoubys hjemmeside - klik her!