Share

Den smukke møbelserie, The Tank Collection, udtrykker et kompromisløst og fuldendt formsprog, og er kontrastfyldte møbler, som forener robusthed med feminine linjer. Med sin nye møbelserie, The Tank Collection, har designvirksomheden Signalement sat nye standarder for definitionen på cool kontrast, robust overflade og feminin charme. Serien, som består af et raffineret skrivebord, et sofabord, en utraditionel garderobe samt to typer reoler, bindes sammen af en klar designmæssig linje, som får navn og udformning til at gå op i en højere enhed.

Design, som aldrig ender
Eksempelvis udstråler det smukke hæve-sænkebord fra The Tank Collection lethed og elegance som en ballerina, der knap nok rører gulvet. Finheden bliver understreget af en påtrængende glathed, der sammen med robuste materialer skaber styrke og tyngde. Bordet sprudler af overskud og giver en helhedsoplevelse af design, som aldrig ender. Kast et enkelt blik på bordet, og du vil opleve, at her er der ikke gået på kompromis med materialer, kvalitet og design. Bordet er klar til at erobre alverdens arbejdspladser.

Designeren bag Signalement
Peter Petersen (1980) er den unge designer, der står bag Signalement. Han er drevet af lysten til at designe, og udgangspunktet for hans karriere var ønsket om at videreudvikle og forskønne oversete produkter såsom info- og brochurestandere.

Hans brochureholdere og -standere er smarte løsning, som skaber opmærksomhed, fremstillet i et spændstigt lamineret design eller rustfrit stål. De transparente plastic- eller akrylholdere tager højde for den størst mulige synlighed af dit logo eller informationsmaterialer.

Skønheden i enkeltheden
Som designer er Peter Petersen selvlært, og hans design er udtryk for en stærk tro på, at alt er muligt. Det definerede mål er at skabe langtidsholdbart design, og kvalitet er omdrejningspunktet for både design og materialevalg. Han følger selv hele processen på tæt hold - fra idé til det færdige produkt.
Med The Tank Collection har han ført sit design videre til nye højder, tro mod sine designmæssige nicher, som kendetegnes ved organiske, næsten skulpturelle former, hvor skønheden opstår i enkeltheden.