Efter svendeprøve blev Børge Mogensen uddannet på Kunsthåndværkerskolen og kunstakademiets møbelskole (1936-42). Leder af FDB's møbeltegnestue 1942-50. Børge Mogensen havde egen akitektvirksomhed fra 1950.

Nogle af de kendeste arbejder af Børge Mogensen er Tremmesofaen (1945) for Fritz Hansen A/S, Shakerbordet og -spisestuestolen (1947) for Fredericia Stolefabrik A/S, Den spanske stol (1958), ligeledes for Fredericia Stolefabrik A/S. Modtager af bl.a. Eckersberg Medaillen (1950) og C F Hansens medalje (1972).

Cecilie Manz er udråbt til et af dansk møbeldesigns store nye talenter, og hun blev i 2004 belønnet med Den Danske Designpris og et arbejdslegat fra Statens Kunstfond.

Cecilie Manz' design er på én gang sanseligt, betagende og meget brugbart. Hun er designeren, der åbner vores sanser for de hverdagsting, vi ofte omgå  uden nærmere eftertanke. Hvorfor kan tøjet ikke hænge på et træ (Tøjtræ, 2000), eller hvorfor sidder vi ikke på en stige (Stige Hochacht, 1999)? Cecilie Manz' formål er ikke blot at lave et nyt produkt, men at finde ind til selve årsagen og funktionen i produktet. Det er i omsorgen for det enkle, at det nye design opstår i en kombination af skulpturel skønhed, overraskelse, humor - og ikke mindst høj formgivningsmæssig kvalitet og anvendelighed.

Erik Magnussen, født 1940 i København, blev uddannet som keramiker og fik afgang med sølvmedalje fra Kunsthåndværkerskolen i 1960. Han har i en årrække arbejdet for Bing & Grøndahl, og blandt hans seneste arbejder er møbler for Engelbrechts, dørhåndtag for Franz Schneider Brakel Gmbh, brugskunst i tin for Royal Selangor, brugskunst i rustfrit stål og kunststof for A/S Stelton, porcelænslamper for Licht & Form samt møbler for Fritz Hansen A/S og Paustian A/S.

Erik Magnussens produkter er udstillet på museer verden over, og han modtog Lunning-prisen i 1967 og Møbelprisen i 1977. Han blev valgt til "Årets Designer" af Dansk Designråd i 1983 og adskillige af hans produkter er flere gange blevet tildelt ID-prisen af Selskabet For Industriel Formgivning.I 1996 blev Erik Magnussen tildelt Bindesbøll Medaljen ligesom han har modtaget Ole Haslunds Legat, Hofjuvelér A. Michelsens Jubilæumslegat og Knud V. Engelhardts Mindelegat. I 1997 har Erik Magnussen modtaget "Rote Punkt" i "Design Innovations '97" - konkurrencen afholdt af Design Zentrum Nordrhein-Westfalen og "Good Design Gold Prize" tildelt af Japan Industrial Design Promotion Organization. Senest blev Erik Magnussen tildelt den ærefulde britiske designtitel Royal Designer for Industry (RDI).

Grethe MeyerGrethe Meyer er uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole i København og var 1944-55 medarbejder ved samleværket Byggebogen og indtil 1960 medarbejder ved Statens Byggeforskningsinstitut, hvor hun særligt beskæftigede sig med boligen og dens indretning.

I disse år var hun således med til at tilvejebringe det systematiske grundlag for byggeriet og den begyndende industrialisering af det, men med kvaliteten og mennesket - brugeren - som det centrale.

I 1978 grundlagde Niels Gammelgaard og Lars Mathiesen Pelikan Design. I 1996 blev Pelikan & Co. grundlagt i samarbejde med Éhlen Johansson og Mia Gammelgaard.

I løbet af de seneste 20 år har Pelikan & Co. designet over 100 produkter og har næsten sat alt i produktion i samarbejde med en række producenter. De har vundet adskillige prestigefulde priser for deres designs og for Kvist Møbler har de designet PYLON konference bordet.