danskmoebeldesign_header_090111

Pressemeddelelse, april 2009:

Finanskrisen og deraf afmatningen generelt har ramt møbelbranchen, og nu tænker mange danskere på at forny, frem for at købe nyt. Og netop denne tendens er vand på møllen for de danske møbelpolstrere, beretter Peter fra firmaet Danskmøbeldesign.dk.

Igennem mange år har den vestlige verden svoret til køb-og-smid-væk kulturen, men i møbelpolstrerbranchen er det gode tider. Danskerne ved godt, hvad deres gamle klassiker af fx. Arne Jacobsen er værd, og at prisen er derefter. Hos Danskmøbeldesign.dk kommer der løbende ordrer, på hynder til og ompolstring af, møbelklassikere fra især de kendte designere Arne Jacobsen og Hans J. Wegner.

Danskerne vil stadig gerne eje møbler med historie, så klassikerne fra de anerkendte designere bliver ikke solgt eller skrottet, netop fordi det er møbler, der oser af kvalitet og tidløshed. Møbelpolstrerens nænsomme hånd kombineret med klassisk håndværk fornyer de eksklusive designermøbler, så disses udstråling og værdi holder på længere sigt.

Syning af Arne Jacobsens klassiske Syver-stol"Disse nye toner er et udtryk for nogle nye værdier, der er i spil: Ansvarlig, kvalitet og miljøbevidsthed og alle klassiske møbler kan ompolstres eller renoveres bl.a. til fordel for miljøet" - fortæller Peter. Det er dog langt fra alle møbler hvor det kan svare sig rent økonomisk, men har man et møbel, som opfylder de krav man personligt stiller til ergonomi,  funktion og design og hvor stellet og de øvrige bærende dele er intakte, så er det en god investering med nyt skum og polstring på eksempelvis Arne Jacobsens klassiske Syver-stole.

Ansvarlighed i investeringen
Ompolstringerne udføres udelukkende på møbler af toparkitekten Arne Jacobsen. Det er møbler fra den tid, der bliver kaldt guldalderen for dansk møbeldesign - dvs. især syverstole, liljer/måger, grandprix, oxfort, svanen, ægget og flere andre.

Danskmøbeldesign.dk's møbelpolstring udføres af laugsmester og de er specialiseret i ompolstring af et stort udvalg af arkitekttegnede møbelklassikere, især af Arne Jacobsen. "Vi har således 7 års erfaring som underleverandør til  Fritz Hansen og efterfølgende 4 år som selvstændig. På vores værksted har vi systue, skumlimrum og selvfølgelig polstringsværksted, hvilket garanterer høj standard og kvalitet i alle faser af opgaven. Arbejderne der udføres er professionelt håndarbejde, på original vis, og er naturligvis tro mod de gamle designeres originale værk"  - konstaterer Peter.

Hos de danske møbelpolstrere kan kunderne besigtige de mange flotte læderkvaliteter samt få kvalificeret rådgivning om den bedste og mest økonomiske måde at forny møblerne, så de bevarer deres originale kvalitet og værdi. Danskmøbeldesign.dk arbejder med fordelagtige indkøb på underleverandørernes ydelser og har på baggrund af dette et lavt omkostningsniveau, og tilbyder derfor kunderne konkurrencedygtige priser.

Møblerne mærkes
En fordel ved at få sit møbel ny- eller ompolstret hos netop Danskmøbeldesign.dk er at arbejdet afsluttes med isyning af et stofmærke med navnet Danskmøbeldesign.dk. Ejeren af møblet kan så i fremtiden med fordel fremvise dette i forbindelse med et eventuelt salg, hvilket kan bidrage til at sikre en højere værdi, da køberen har garanti for at ompolstringen er udført hos Danskmøbeldesign.dk.