Unikke detaljer med et twist ... Ingen formår at skabe moderne dansk design med leg såvel som kærlighed bedre end Hans Bølling, skaberen af bestselleren Anden og Ællingen. Architectmade introducerer nu endnu en designperle, hunden Oscar. Hans bedårende udseende, komplekse design og bevægelige krop gør det særdeles svært at modstå ham.

Den danske møbelproducent Jesper Holm Copenhagen, der producerer håndlavede designmøbler på eget dansk snedkeri, har nu åbnet en pop-up butik i butikscentret Field’s på Amager. Butikken åbnede den 1. september 2012 og vil være åben frem til jul.

Første weekend i december kl. 10-17, flytter Danmarks dygtigste kunsthåndværkere og designere ind i gallerierne på kunstmuseet Trapholt.

Erik Linnet har, for Office Collection designet kløverbordet ud fra en matematisk formel. Resultatet er blevet en smuk form hvor ingen linjer er rette. ”Tanken var, at bryde den traditionelle tanke om ovale og runde borde samt at finde en form hvor der gives plads til flere forskellige anvendelsesformer,” forklarer Erik Linnet.

Kaare Klint_kirkestolKaare Klints kirkestol produceres stadig i Danmark !

Det skulle have været bænke, men et generationsskifte resulterede i, at Grundtvigs Kirke fik stole for 75 år siden. De står der endnu og er et vidnesbyrd på holdbarheden af dansk møbeldesign. Kirken på Bispebjerg ved København blev tegnet af Peder Vilhelm Jensen Klint i begyndelsen af sidste århundrede. Han designede også al interiøret, men han fik aldrig gjort arbejdet færdigt. Han døde i 1930 – ni år efter den første sten blev lagt.

PH Koglen fylder 50 år og er aktuel som aldrig før. Louis Poulsen fejrer fødselsdagen ved at markedsføre 50 eksemplarer af den største PH Kogle med blade forgyldt med 24 karats guld. PH Koglen har status som et af verdens største ikoner inden for belysningsdesign. Igennem 50 år har pendlen med det botaniske kælenavn betaget sit publikum med sin skulpturelle, organiske form, afklarede enkelhed og sit varme, blændfrie lys.