Alt til garderoben, undtagen tøj ... Montana Wardrobe er et gennemtænkt design, der består af fem moduler, der kan kombineres og bygges sammen efter ønske og behov. Skabene kan indrettes med forskellige komponenter, der med velforarbejdede detaljer, hjælper med at holde orden og skabe overblik.

Den klassiske Trinidad stol, designet af Nanna Ditzel i 1993, har for længst opnået status som en moderne klassiker. Men selv klassiskere skal engang imellem opdateres. Indretningsarkitekt Lotte Wedel Storm har skabt ti nye farver, som præsenteres i forbindelse med Stockholm Furniture Fair 2011.

Der er næsten altid to sider af samme sag, og meget afhænger af øjnene, der ser. Overalt i tilværelsen støder vi på modsætninger, og Hans Bøllings Optimist og Pessimist fra 60'erne er et udtryksfuldt eksempel herpå. Architectmade har nu vækket de efterspurgte designklassikere til live på ny.

De to unge prisbelønnede arkitekter Robert Adam Benedict Clement og Daniel Sebastion Dreyer Dornonville de la Cour – også kendt som benandsebastian – modtog Planken Ud Prisen, som blev uddelt for fjerde og sidste gang den 17.11.2011. Det skete samtidig med åbningen af udstillingen Phantom Limbs i Designmuseum Danmark.

Udstillingen Phantom Limbs spiller konceptuelt op imod Designmuseum Danmarks ældre samling – og særligt måden hvorpå de kuriøse kulturgenstande vises i et museum, løsrevet fra deres kulturhistoriske kontekst. Til udstillingen har benandsebastian specialfremstillet udstillingsmontrer, der går direkte i dialog med museets fine gamle montrer, designet særligt til museet af møbelarkitekten Kaare Klint i 1927.'

Nu hitter plankeborde igen. Men denne gang er de nye, danske, og i kundens helt eget design fra Lundeborg Træ i længder op til fem meter i lagret, tørt egetræ og douglas. Og de hitter til både indendørs og udendørs brug. Først kom de franske, antikke plankeborde/langborde i 80 ´erne, så kom de noget billigere kopier, og så har der ellers været lidt stille omkring de store, rustikke borde. Men nu er trenden tilbage og i ny version.

Rifraf byder på lysende lækkert lampedesign i Aarhus C. Efter tre år med onlinesalg af designerlamper åbner rifraf nu showroom midt i Aarhus. Her kan kunder med sans for smukt design til fornuftige priser se et bredt udvalg af lamper, som også sælges på rifraf.dk. Sortimentet tæller alt fra Arne Jacobsen til Tom Rossau og 60-70 andre anerkendte designermærker. Iværksættervirksomheden rifraf blænder nu op for designerlamper i hjertet af Aarhus med et showroom på Skt. Pauls Kirkeplads.