I samarbejde med sine forhandlere åbner møbelvirksomheden Onecollection A/S et antal showrooms udelukkende med Finn Juhl-møbler. Det første House of Finn Juhl showroom er åbnet den 2. maj i Berlin og senere på året følger tilsvarende showrooms i Rotterdam og den japanske by Hamamatsu.

Unikke samler- og investeringsobjekter til salg i begrænset antal. I forbindelse med åbningen af HOME OF FINN JUHL udstillingen på museet Ordrupgaard, om den verdensberømte arkitekt Finn Juhl, hans møbler og hans eget hus, udbyder Onecollection en begrænset, nummereret serie på 100 stk. af Finn Juhls model 45 stol til salg.

Torsdag den 30. april 2009 kl. 16-17,  v/ arkitekt og forfatter Morten Lund

Under Historiske Dage i Gentofte holder arkitekt Morten Lund foredrag på Ordrupgaard om de visionære villaer i museets nabolag.

"Det gamle sommerhusområde bag Ordrupgaard blev i 1930'erne og 40'erne arnestedet for eksperimenterende og moderne arkitektur. Her byggede arkitekterne Børge Mogensen, Arne Jacobsen og Finn Juhls deres private boliger", fortæller arkitekt Morten Lund fra Lunds og Københavns universiteter.  Den 30. april kl. 16 -17 holder Morten Lund som led i Historiske Dage i Gentofte foredrag på Ordrupgaard om 1930'ernes arkitektur og tidens nye tanker om brug af materialer, rum og lys. Visioner, der også kendetegner arkitekturen i Gentofte.

Designmøbelvirksomheden Softline oplever i disse måneder en tilstrømning af nye kunder, der er på jagt efter unikke og innovative designprodukter.

Hvad sker der, når man lader tidløse designklassikere møde øjeblikkets mest innovative tendenser og idéer?