I alt 85 møbeldesignere gav deres bud på, hvordan innovation og nytænkning kan bruges inden for dansk møbeldesign, da Træets Arbejdsgiverforening afholdt designkonkurrence med overskriften Fremtidens møbler - døgnflue eller klassiker?

Efter 1½ års udvikling er Søren Brøste klar til at introducere sin nye møbel- og interiørvirksomhed Furnism, der i samarbejde med anerkendte kunstnere som Bjørn Nørgaard, Mathias Bengtsson og Fos til april kan introducere de første møbel- og interiørlinjer til detailhandelen.

Skippers Furniture deltager den 4.-8. februar 2009 på møbelmessen Stockholm Furniture Fair og præsenterer her for første gang den futuristiske modulsofa Olympic.
Designer Carsten Buhl står bag det innovative møbel, der med sine organiske former tilbyder tilpasningsmuligheder ud over det sædvanlige: Ind- og udvendige cirkler, skarpe vinkler eller tete-a-tete-opstillinger er blot nogle af de mange kombinationer.

CODE er navnet på den nye møbelmesse 2008, der bl.a. vil omhandle dansk design og dansk møbeldesignCODE er Møbelmessens afløser. Tidligere års møbelmesse retænkes og vågner i 2008 op i et helt nyt koncept, der rummer et udvalgt mix af det ypperste inden for dansk design, møbler og arkitektur. Både innovative produkter og klassisk design. Under udviklingen af CODE har vi været inspireret af udstillernes ønsker og de mest trendsættende messer verden over. Derfor er design-kategorien nu udvidet

De århusianske møbelproducenter Globe Zero 4 oplevede sidste år en vækst på 20 procent, og forventer fortsat vækst i løbet af 2010. Resultatet og forventningerne til det kommende år er bemærkelsesværdige i betragtning af, at den samlede danske og internationale møbelbranche er hårdt ramt af den økonomiske krise. Langt de fleste producenter har skåret ned på produktudviklingen og antallet af medarbejdere. Hos Globe Zero 4 har man imidlertid valgt at tackle krisen på en anden måde - nemlig i form af innovation og et benhårdt fokus på at opdyrke de internationale markeder.