Globe Zero 4 er stolte og glade for at kunne meddele at Plasma er blevet tildelt en af verdens ældste og mest ansete designpriser, den amerikanske " Good Design ".

Målt på en række væsentlige nøgletal klarer dansk møbelindustri sig betydeligt bedre end møbelindustrien i de EU-lande, vi normalt sammenligner os med.

Den verdensberømte danske møbelarkitekt, Hans J. Wegner, København, er død 92 år. Hans J. Wegner var blandt det 20. århundredes førende møbelkunstnere, repræsenteret på verdens betydeligste museer for kunsthåndværk. I mere end en menneskealder bevarede Hans J. Wegner sin position som én af århundredets toneangivende møbelskabere, og næppe nogen anden af samtidens arkitekter har haft større enkeltbetydning for møbelkunstens udvikling i det 20. århundrede end han.

Designvirksomheden GUBI har netop offentliggjort sit regnskab for 2006/2007 med en stigende bruttofortjeneste samt overskud. Samtidig er virksomheden i strid med Bilka og kræver en erstatning for krænkelse af virksomhedens rettigheder. For regnskabsåret 2006/2007 kan designvirksomheden GUBI fremvise en bruttofortjeneste på 40,1 mio. kr. - hvilket er en stigning på godt 14 mio. kr. fra forrige regnskabsår.

Der er i den grad hektisk aktivitet omkring planlægningen af Copenhagen Design 2009 i Bella Center - og alt tyder på, at både fagfolk og almindelige møbelinteresserede godt allerede nu kan begynde at glæde sig til CODE09.  Som et spækket samlingspunkt for det ypperste indenfor design, møbler, interiør, tekstil, belysning og arkitektur bliver CODE09 en central del af Danmarks første internationale designuge og afholdes derfor i dagene 27.-30. august.