Henrik Nørgaard ny administrerende direktør for Rais A/S. Efter ni år som administrerende direktør for køkkenfirmaet JKE Design A/S og medlem af koncernledelsen i den svenske køkkenproducent Ballingslöv, der blandt andet ejer brands som Kvik, Multiform og 3BO, starter Henrik Nørgaard den 1. april som ny administrerende direktør for Rais A/S i Frederikshavn.

En af Europas mest populære stabelstole introduceres i starten af marts 2009 i syv nye lakfarver. Stolen hedder Chairik, er designet af Erik Magnussen og produceres af Engelbrechts. Stolen, der i adskillige år har været produceret med træ- og melamin overflade samt i stof- og læderpolstrede versioner, får således en helt ny lak variant.

Copenhagen Furniture Festival1. - 3. juni 2007  - Fredag og lørdag kl. 10-18. Søndag kl.10-16. For første gang nogensinde afholdes , en helt ny dansk møbelfestival med Københavns levende byrum som ramme. En festival for den danske og internationale møbelbranche, som ønsker at nå ud Face to Face med forbrugerne og influenterne ved nye måder at tænke og præsentere bl.a. dansk møbeldesign på. Det koster kun en SMS og der er Festival busserne, der transporterer dig rundt på festivalruten. Vis blot din sms til chaufføren. De forskellige festivalarrangementer og events i de tre dage. Du kan læse festivalprogrammet på din telefon og modtager løbende sms om de forskellige festivalevents.

Aktivitetsniveauet omkring CODE09 vil ingen ende have. For at kunne tilbyde alle professionelle besøgende den bedste service har udstillingschef Lone Ann Disch besluttet at indsætte shuttlebusser i perioden 27. - 30. august 2009. Busserne kører forbi et større antal showrooms i City samt et væld af seværdigheder.

Copenhagen Furniture Festival
Københavns levende byrum danner rammen for Copenhagen Furniture Festival. Den dynamiske helhedsoplevelse, der forener byens rytme med internationalt og dansk møbeldesign, innovativ præsentation, interaktivitet mellem interessenterne og kommercielle interesser. En mangfoldig oplevelse får professionelt såvel som for et bredt publikum. Så kom gratis til møbeloplevelser i København's byrum 5-7. september 2008