Poul HenningsenPoul Henningsen eller PH, som han kaldes, var det 20. århundredes bedst begavede kulturpersonlighed. Han var skabende både indenfor design, arkitektur, film og som tekstforfatter og fortolker.
Han var også berømt for sin kritiske sans, som han forstod at bruge i mediesammenhæng. Ja, PH var nærmest en slags politisk spindoktor og fortaler for frisind. Han opfandt branding og design allerede i 1920erne og blev verdensberømt på sine uimodståelige PH-lamper.
Livsglæde og lyssyn var hovednøgler til PHs univers. Hans arbejde var præget af lige dele alvor og leg med sprog, skønhed og funktion. Han var kort sagt et moderne menneske på omgangshøjde med sin tid.

Poul Kjærholm design er mere moderne end samtidige designere af dansk møbeldesignPoul Kjærholm design er internationalt kendt og hører til de dyre drenge indenfor dansk møbeldesign. Poul Kjærholm har slået sine folder i arkitekturens verden og ikke mindst i møbeldesignets verden. I modsætning til mange andre skandinaviske designere på hans tid, så valgte Poul Kjærholm stål frem for træ i sit møbeldesign. Måske en af forklaringerne på, hvorfor Poul Kjærholm i dag synes mere moderne

Manden bag den legendariske Corona stol.

Preben Fabricius var udlært som møbelsnedker, hos snedkermester Niels Vodder, derefter uddannet på Skolen for Boligindretning under arkitekt Finn Juhl.

Preben Fabricius, modtog Illum Price 1969 og Ersten Bundespreis Gute Form 1969. Preben Fabricius døde 1984, i en alder af kun 52 år.

Rafael Cortes-Rudas er født i Bogotá Colombia 1962 .
Han er uddannet  konservator, men har mest arbejdet som kunstner. Siden 1983 har han lavet konceptuelle værker, installationer og monumentelle skulpturer med tendens til det minimalistiske udtryk og en geometrisk formgivning.
Han har deltaget i udstillinger på institutioner, gallerier og museer i Colombia og Sydamerika og i Dammark fra 1997.