Det britiske firma classicfurniture4U.com sælger reproduktioner af dansk design til danskerne. Skats kontrol kan nemlig ikke stoppe møblerne, der kommer fra England, hvor det endda er lovligt for danskerne at købe kopimøbler til eget forbrug. Det britiske firma classicfurniture4U.com sender flere gange om ugen møbler over Nordsøen til danskerne - og det er ikke helt tilfældige møbler. Det er reproduktioner af "Ægget", "Svanen" og andre dyre møbeldesigns.

Skrevet af Sarah Bruun
Arne Jacobsen er her og der og alle vegne. På arbejdspladsen, i hjemmet og hele efteråret på Louisiana. Hans design har overlevet mere end 50 år og er stadig lige populære.

Mange møbeldesignere er stadig inspireret af Arne Jacobsens perfektionisme, kvalitetssans og solide karakter, hvor andre designere forsøger at skabe noget helt nyt. Arne Jacobsen er blevet en del af den danske kulturarv, som nye møbelkunstnere ikke kan komme uden om - om de vil det eller ej.

Den Danske Designpris tildeles virksomheder, der har skabt innovative produkter og løsninger af høj æstetisk og teknisk kvalitet, og som bidrager til at synliggøre værdien og stimulere brugen af design i dansk erhvervsliv.

Arne Jacobsens AJ-armaturer fås nu i nye farver i overensstemmelse med hans farvekoncept. De kan ses på Radisson Blu Royal Hotel i København. Louis Poulsen markerer 50-års dagen for Arne Jacobsens enestående AJ-armaturer med lanceringen af 5 nye farver, der er valgt fra Arne Jacobsens farvekoncept. De 5 varianter er brugt i 5 forskellige værelser på Radisson Blu Royal Hotel i København. Et levende monument over Arne Jacobsens design.

I januar 2012 ville den verdenskendte danske møbelarkitekt Finn Juhl (d.1989) være fyldt 100 år. I den anledning har en kreds af design-fagfolk og entusiaster stiftet foreningen Finn Juhl Institute (FJI), der skal udbrede kendskabet til Finn Juhl og hans arbejder inden for arkitektur, indretning og møbeldesign.