Morten Voss er udråbt til at være et seriøst bud på et nyt dansk designikon, der kan løfte arven efter navne som Jacobsen og Mogensen. Domea har spurgt ham, hvordan man som designer kan vide, at man er ved at skabe en ny klassiker. For det giver - måske - svaret på, hvordan man som forbruger kan vide, at man er ved at købe et møbel, som man også er vild med om 10, 20 og 30 år.

Sag om piratkopier har fået Fritz Hansen til at afbryde leverancer af designklassikere til burgerkæden McDonald's. Den danske møbelproducent Fritz Hansen A/S har meddelt McDonald's europæiske hovedkontor, at leverancer af stolene Ægget, Svanen og Syveren - alle designet af arkitekten Arne Jacobsen - stopper med øjeblikkelig virkning. Fritz Hansen A/S har siden midten af 2006 som leverandør af stole

Designa, der hidtil mest er kendt for at sælge danske køkkener af god kvalitet, har stor succes med også at sælge indretning til vores boligers øvrige rum. Siden de første Designa køkkener blev produceret i år 2000, har den danskejede virksomhed oplevet en eksplosiv efterspørgsel fra kunderne. En efterspørgsel, der nu også går på løsninger til hele huset.

Den internationale designpris INDEX: AWARD uddeles i august 2007.
INDEX: har fokus på livsforbedrende design med bæredygtighed og sundhed som gennemgående temaer. Der lægges bl a vægt på etiske og kulturelle overvejelser og designets samfundsmæssige effekt. En international jury har tidligere på året udvalgt 112 designs fra 26 lande som topnominerede - herunder 30 danske designs. Til august afsløres det hvilke 5 designs, som bliver hædret med hver 100.000 Euro.

Oplev industriel designer Jakob Bergs inde- og udemøbler iscenesat med lys og mønstre skabt af tekstildesigner Dorte Østergaard Jakobsen. Udstillingen "Inside/Outside" vises i Dansk Design Center den 13. januar - 18. marts 2007. Udstillingen præsenterer forskellige møbeltyper ...: