bamboo - et eksempel på bæredygtigt dansk møbeldesignNu er godt dansk møbeldesign også sundt... Vi køber økologisk mælk med største selvfølgelighed og ved, at det er godt for både mennesker og miljø. Samtidig køber vi tøj, der er produceret under tarvelige forhold, er fulde af giftige kemikalier og af så ringe kvalitet, at vi smider det ud, inden året er omme. Uden at tænke på hverken vores sundhed, miljøet eller andre mennesker.

Bæredygtighed handler ikke kun om, hvad vi spiser. Det handler lige så meget om, hvad vi har på kroppen, hvad vi indretter os med i vores hjem, og hvor lang levetid vores ejendele har. Når vi køber tøj og møbler af god kvalitet og i et cool design, beholder vi det længere. Det er bæredygtigt.

Det blev den dansk-colombianske designer Rafael Cortes-Rudas og hans taburetmøbel Cotiledon Triobular, der blandt fem forskellige kandidater blev kåret som vinder af design-eventen "Et Integrationsmøbel" på åbningsdagen for Copenhagen International Furniture Fair 2007. 

Bolig drømme for alle
Messen "Boligdrømme for Alle" er åben den 28.-30. september 2007, og åbningstiderne lyder: Fredag kl. 11 - 20, Lørdag kl. 10 - 18, Søndag kl. 10 - 17. Boligdrømme for Alle er Danmarks samlede boligmesse med alt til tidens & fremtidens bolig. Tusindvis af boliginteresserede og købstærke forbrugere, som søger inspiration til nybyggeri, ombygning, tilbygning, fornyelse eller nyindretning af deres bolig. Når drømme-boligen er på plads, så kommer turen til haven.

Med sit markante design sejler hvilestolen Boat lige ind i det eksklusive selskab af kendte skandinaviske designmøbler.

Nok er stolen Boat fra Stouby Furniture inspireret af stævnen på et sejlskib, men ellers er der intet maritimt i traditionel forstand over den elegante stol, tegnet af industriel designer, Jakob Berg. Tværtimod er der tale om en hvilestol med rene og enkle linjer, der nemt finder sin plads i den moderne skandinaviske indretningsstil.

Vandsenge er populære som aldrig før blandt de yngre aldersgrupper. Børn er nemlig helt vilde med bølger i sengen