I en ubåd er optimal udnyttelse af pladsen af afgørende betydning. Derfor er der ofte fokus på møblerne og deres fleksibilitet. Dette var også tilfældet, da den franske ubåd Le Terrible skulle indvies i april 2008. For at udnytte ubådens trange plads bedst muligt valgte man derfor HOWEs multifunktionelle og pladsbesparende møbelløsninger.

Kontormøbelproducenten FUMAC A/S med hovedsæde i Randers kan nu krone sin designstrategi med en international anerkendelse i form af prisen " Red Dot Award - winner 2009" i kategorien "Product Design". Det er den nye stol GALLA, der er designet af de to danske designere Busk + Hertzog, som har fået prisen.

Det var en noget anderledes opgave, den engelske arkitekt Norman Foster blev stillet over for, da han skulle designe Elefanthuset i Københavns Zoo. Men værende en mand med sans for det utraditionelle, lod Foster sig ikke hæmme.

Vi er vilde med it og digitale løsninger til hjemmet. Sidste år brugte danskerne intet mindre end 20 mia. kroner til elektronik og it til hjemmet. På Boligdrømme for Alle 2007 i Messecenter Herning kan du opleve de sidste nye trends inden for it, elektronik og design. Her kan du opleve inspirationshuset - Det Digitale Hjem, hvor de vildeste digitale drømme får frit løb.

Design virksomheden raun® satser på vækst selvom 2008 var et hårdt år. raun® skal stille og roligt arbejde sig ind i Skandinavien over de næste 3 år, og udnytte den helt specielle situation verden står i. Erfaringer fra Danmark viser nemlig lige nu, at der er iværksættere i markedet, selvom de fleste klager rundt omkring. Og netop muligheder, frem for begrænsninger, er iværksætternes dagsorden.