Onsdag den 6. juni inviterer Dansk Betonforening og ID-Forum til heldags-seminar og åbning af en større udstilling. Arrangementet sætter fokus på, hvordan man kan bruge beton til mindre industrielle produkter, og belyser spændende forarbejdningsteknikker. En trendspotter sætter temaet ind i et forretningsmæssigt perspektiv.

Bolero er en ny serie af udendørsmøbler, der fletter stemningen fra tidligere tiders sommer-residenser ind i nye materialer af unik styrke. På trods af robustheden er møblerne præget af en raffineret lethed og elegance, der sammen med det herskabelige design skaber en helt anderledes charme i haven.

Dansk møbeldesign på Hotel Alexandra (bamsestol af Børge Mogensen)Hotel Alexandra - Klassisk danske retro design hotel I København.
Sov trygt og godt ved Rådhuspladsen blandt dansk møbeldesign, der er skabt af de verdensberømte danske møbelarkitekter. De mere end 100 år gamle vægge er klædt i dansk original kunst. På værelserne og hvert et hjørne af hotellet vil du kunne glæde øjet med synet af enestående dansk møbeldesign og billedkunst. Hotel Alexandra repræsenterer det bedste af dansk hoteltradition. Traditionerne er skabt i løbet af de mere end 100 år, der har været drevet hotel i den historiske bygning midt i Københavns hjerte. Klik her og besøg hotellet hjemmeside.

Dansk møbeldesign - her en miniature af Arne Jacobsens ÆggetIdeen med at producere dansk møbeldesign i form af miniaturestole opstod i 1988 ... Poul Gernes introducerede på Biennalen i Venezia Arne Jacobsens Syverstole i otte spektakulære farver med de poetiske farvebetegnelser: Abrikos, fersken, rosa, lyslilla, turkis, azurblå, lime og citron. Siden lod Fritz Hansen A/S disse skønne farver indgå i deres farvekort til Syverne og Myrerne

Operahuset i København har siden 2005 dannet rammen om adskillige unikke musikalske oplevelser. Aften efter aften leverer Operaens orkester det ene smukke musikstykke efter det andet, og sætter prikken over i'et ved mange menneskers musikalske oplevelse.