Jørn UtzonJørn Utzon blev født i København i 1918. Han studerede på Københavns Kunstakademi med Kay Fisker og Steen Eiler Rasmussen som sine læremestre. Under krigen studerede han ligeledes under svenskeren Erik
Gunnar Asplund. Herefter tog han på rejse gennem Europa, USA og Mexico, og da han kom hjem i 1950, oprettede han sin egen praksis.

Kaare Klint var elev af arkitekt Carl Petersen og af faren, P V Jensen-Klint som han efterfulgte som Grundtvigskirkens arkitekt og hvis arbejde med Le Klint lampeskærme han fortsatte. 1924 docent og fra 1924 professor ved Kunstakademiet i Kbh, hvis møbelskole kan grundlagde. Arkitekt for bl.a. Bethlehemskirken i Kbh. (1935-37) og indretning af Kunstindustrimuseet i Kbh (s.m. Ivar Bentsen) (1921-26). Blandt Kaare Klints kendteste møbelarbejder er karmstol til Faaborg Museum (1914) (produceret af Holger Rasmussen), stol i mahogni og nigerskind til Kunstindustrimuseet (1927), Safari-stolen (1933), Kirkestolen til Bethlehemskirken (1936).

Karsten GudiksenKarsten Gudiksen er den ene partner i Gudiksen Design & Innovation der er en dansk design- og idévirksomhed med speciale i utraditionelle og funktionelle løsninger. Vi er med til at gøre begrebet Danish Design mere innovativt, kreativt og nytænkende, og samtidigt udfordrer vi den traditionelle opfattelse af, hvad der kan lade sig gøre.

Karsten Lund EriksenKarsten Eriksen tilhører den nye generation af Danmarks spirende danske designere. Han er vokset op med de danske designklassikere og har med sin SLIDE-kollektion sat kurs mod en splinterny horisont. Stilen er skandinavisk, ren og klassisk.

1974 Født i Viborg
1994 Uddannet som møbelsnedker
1998 Studerede kunst
2003 Uddannet som industridesigner
2004 Grundlagde studiet Klapstuhl i Højer
2007 Oprettede formbykarsteneriksen.com (Formby, Liverpool, England)

Af Helle Lorenzen (DJ), kommunikationsmedarbejder, Danske Designere

Det, alle, inklusive møbelarkitekt Kasper Salto, drømte om og var optaget af på Designskolen, var at få sat sine ting i produktion. Det var det store dyr i åbenbaringen, og fremtiden ville stå i et strålende lys. Men én ting er at få noget i produktion, en anden ting er at tjene penge og leve af det. Der er lang vej - rigtig lang vej.