Ebbe GehlEbbe Gehl har svendebrev fra Rud. Rasmussens Snedkerier 1959-63. Ansat hos Nanna Ditzel 1966-67. Underviser i møbeltegning ved Edinburgh College af Art 1967-69.

Erik Magnussen, født 1940 i København, blev uddannet som keramiker og fik afgang med sølvmedalje fra Kunsthåndværkerskolen i 1960. Han har i en årrække arbejdet for Bing & Grøndahl, og blandt hans seneste arbejder er møbler for Engelbrechts, dørhåndtag for Franz Schneider Brakel Gmbh, brugskunst i tin for Royal Selangor, brugskunst i rustfrit stål og kunststof for A/S Stelton, porcelænslamper for Licht & Form samt møbler for Fritz Hansen A/S og Paustian A/S.

Erik Magnussens produkter er udstillet på museer verden over, og han modtog Lunning-prisen i 1967 og Møbelprisen i 1977. Han blev valgt til "Årets Designer" af Dansk Designråd i 1983 og adskillige af hans produkter er flere gange blevet tildelt ID-prisen af Selskabet For Industriel Formgivning.I 1996 blev Erik Magnussen tildelt Bindesbøll Medaljen ligesom han har modtaget Ole Haslunds Legat, Hofjuvelér A. Michelsens Jubilæumslegat og Knud V. Engelhardts Mindelegat. I 1997 har Erik Magnussen modtaget "Rote Punkt" i "Design Innovations '97" - konkurrencen afholdt af Design Zentrum Nordrhein-Westfalen og "Good Design Gold Prize" tildelt af Japan Industrial Design Promotion Organization. Senest blev Erik Magnussen tildelt den ærefulde britiske designtitel Royal Designer for Industry (RDI).

Erik Ole Jørgensen
Uddannet som møbelpolstrer i 1944 og hospitant hos Professor Kaare Klint 1946-48. Afgang fra Kunsthåndværkerskolen 1948. Han har deltaget i en række udstillinger verden over og har vundet adskillige priser. Erik Ole Jørgensen har designet en række møbler og tekstiler.
Arne Jacobsen, Piet Hein, Hans J. Wegner, Design
Finn JuhlFinn Juhl gik sine egne veje med hensyn til design af møbler. Det indbragte ham med tiden meget stor anerkendelse international såvel som nationalt. Han var så at sige fader til den specielle danske Teakstil, fordi han udviklede en række nye metoder til behandling af og konstruktion med teaktræ.

Flemming AggerFlemming Agger, født 1944, blev først uddannet som møbelsnedker og dernæst som arkitekt fra Kunsthåndværkerskolen.

Han har blandt andet været med til at renovere TV-Byen, været sagsarkitekt på indretning og inventar af Miljøministeriet og på togstationen i Københavns Lufthavn. Men allerede da han var ansat hos KHRASarkitekterne, var han tilknyttet et projekt i lufthavnen, nemlig déoplæg/udbudsmateriale, indretning, design og facader på Finger B.

Flemming Agger har desuden lavet idéoplæg og produktudvikling til Den Danske Pavillion i Sevilla, designet lamper for Le Klint og senge for Illums Bolighus.