3:BO er eksklusivt design specielt tilpasset dit hjem.
Hvert skab er et stykke unika, designet efter dine ønsker på baggrund af vores store udvalg af gennemtænkte indretningsløsninger og eksklusive fronter.

Vi designer efter devisen Ydre skønhed ˆ Indre orden, og det stiller konstante krav om nytænkende, funktionelt design og eksklusive materialer af høj kvalitet.

Vi kan imødekomme alle dine ønsker, og vi har gennem årene tilfredstillet en meget kræsen kundegruppe. 3:BO er dansk design produceret i Danmark. Fabrikken har eksisteret siden 1986 og er dermed Danmarks ældste garderobefabrik. Vi har et veletableret net af forhandlere, der giver dig en betjening, der svarer til 3:BOs standarder.

www.3bo.dk

 

 

ABC Reoler blev i 1917 grundlagt som en tømrer-snedker virksomhed i Aulum, der gennem årene udviklede sig til en egentlig industri. I 1975 begyndte man nemlig en produktion af reoler. ABC Reoler ville fremstille et meget enkelt, meget fleksibelt og virkeligt funktionelt reolsystem. Det blev til den idag klassiske stigereol i fyrretræ - ABC Classic.

Hos Aksel Kjersgaard er vi stolte af at videreføre den danske tradition for moderne møbler tegnet af førende danske arkitekter i den bedste snedkermæssige udførelse.

Hele Actona Companys produkt og pris-setup, distribution samt organisation er sammensat ud fra Act on “A"-tankegangen. Derfor er vi møbelmarkedets mest proaktive partner. Når vi ser nye strømninger og muligheder i eksempelvis materialevalg, produktionsformer, distributionskoncepter og forbrugertendenser, har vi møbelmarkedets korteste reaktionstid. Uanset om det er hele møbelserier eller en simpel telefonforespørgsel.

I snart ti år har ALLIANZ gruppen designet, lager- og markedsført et bredt sortiment af funktionelle entrémøbler, småmøbler og enkeltmøbler i massiv fyrretræ. Interesseparterne er nogle få miljøbevidste møbelfabrikker der står for udvikling og produktion.

Hovedkontor og lager ligger i en lille landsby i det naturskønne Midtjyske Søhøjland, ikke langt fra Silkeborg og Viborg.

Grundelementet i produktionen er hovedsageligt fyrretræ fra Nordskandinavien. Træet forarbejdes på højteknologiske maskiner med baggrund i de bedste håndværksmæssige traditioner. Miljøbevidsthed, håndværksmæssig kvalitet og funktionelt design - det er kendetegnene for de færdige produkter.

www.ansia.dk