Vores arv er vores produkt- og designforudsætning. Men vi har også et ansvar for at udvikle en virksomhed, der på nutidens og fremtidens forudsætninger, skal forvalte dette arvemateriale. Det kræver nytænkning og en evne til at tilpasse og omstille sin produktion og sin virksomhed. Munch og Labofa har rødder tilbage til henholdsvis 1938 og 1945. Labofa Munch - som den nyfusionerede virksomhed hedder - er i dag en moderne virksomhed på alle områder, men vi respekterer vores arv. Det er historien, der gør at vi tænker anderledes når vi designer, udvikler eller indkøber materialer. Og det er vores mange år i branchen, der har givet os den mængde viden, der gør os i stand til at rådgive virksomheder frem til en løsning, der passer til netop deres behov og ønsker.

Inspireret af 20'ernes funktionalistiske pionerer og 60'ernes innovative skandinaviske formsprog tegnede Fabricius & Kastholm en række møbler med et minimalistisk udtryk som i disse år igen har fundet vejen til forbrugerens hjerte og hjem.
 
Lange Production er stolt over at have fået de eksklusive rettigheder til at genoptage produktionen af disse unikke møbler. Møbler der både er tidløse og rammer tidsånden. Møbler hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed.

Møblerne produceres på den samme fabrik og med de samme værktøjer der i 60'erne blev brugt til fremstillingen af de originale møbler. Hele produktionen sker i tæt samarbejde mellem Lange Production og Jørgen Kastholm.
 
I første omgang præsenterer vi dig for fem modeller, der alle er produceret i de bedste materialer og udført med høje krav til kvaliteten.

www.langeproduction.dk

Vi har gennem de sidste 10 år specialiseret os i at designe og udvikle individuelle køkkener til mennesker og familier, der sætter pris på klassisk godt håndværk i en kvalitet, der ikke går på kompromis. 
I forlængelse heraf har vi fremstillet  møbler, reoler og anden indretning, der udfra samme principper trækker linien op fra hjemmets centrum, køkkenet. 
Alt sammen på baggrund af unikke ønsker, der mange år fremover vil give vores kunder en daglig  tilfredshed og en vished om det rigtige i at vælge den individuelle og kvalitetsbetonede løsning.

Vi har igennem mange år produceret møbler, der er designet af danske arkitekter.

Møblerne bliver fremstillet og kvalitetsgodkendt af nogle af de bedste danske møbelsnedkere.

Man skal til Fyn for at finde Langeskov Møbelfabrik A/S . Mere præcist til stationsbyen Langeskov, der ligger 13 km. øst for Odense. Måske har fabrikken i sin tid lagt navn til Smedevænget, idet den i en lang periode var maskinfabrik.

De allerførste bygninger, som er fra omkring 1900, rummede helt fra starten en fabrik for møllestene. Det bærer en af produktionshallerne et tydeligt præg af den dag i dag. Fundamentet består nemlig af - møllestene!

Bygningerne blev omdannet til møbelfabrik i 1960. Grundlæggeren af møbelfabrikken - Langeskov Møbelfabrik A/S, Knud Erik Rasmussen begyndte helt præcist den 15. oktober dette år at producere møbler i den daværende maskinfabrik. Dengang foregik produktionen ved nogle få brugte maskiner.

Efterhånden blev maskinparken udskiftet, og kvalitetsniveauet blev hævet. Der blev ansat agenter, så man kunne afsætte møblerne over hele landet. Dermed dækkede man hele hjemmemarkedet.

Efterhånden som produktion tog til i omfang, voksede også fabrikkens størrelse. Da Knud E. Rasmussen rykkede ind i den nedlagte maskinfabrik, rådede han over 300 m². I dag produceres der møbler i haller, som tilsammen dækker mere end 2.500 m²!

Fabrikslokalerne og faciliteterne i øvrigt er blevet udvidet og ændret adskillige gange siden grundlæggelsen. En stab af højt kvalificerede medarbejdere benytter sig i dag af den nyeste teknologi kombineret med god håndværksmæssig kunnen.

Ved K.E. Rasmussens død i 1999 fortsatte hans enke, Edith Rasmussen produktionen. I dag ledes det daglige arbejde af Adm. Direktør Knud Svarre.
 
www.langeskov.com

Arkitekt P.V. Jensen Klint var en fremsynet og visionær herre. Han havde designet en petroleumslampe i stentøj og manglede en passende lampeskærm. Hvad gør en begavet og nysgerrig designer så? Han finder selv på noget helt unikt, nemlig en krydsplisseret skærm.

P.V. Jensen Klint var cand.polyt, arkitekt og kunstmaler. De mest blivende resultater af hans talent er så forskellige præstationer som Grundtvigskirken i København og den krydsplisserede skærm, der ca. 40 år senere blev sat i produktion under virksomhedsnavnet LE KLINT.