Østergaard, der er grundlagt i 1964, er totalleverandør af hovedsagelig træbaserede møbler til hele hjemmet.

40 års produktionserfaring gør os i stand til hurtigt og effektivt at få nye prototyper fremstillet til stor hjælp for vore kunder. Vi kan ligeledes gennem vores viden omkring design og konstruktion sikre, i samarbejde med vore leverandører, at vore kunder får den aftalte kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Med en individuel logistikløsning tilpasset kundens behov, samt en hurtig og sikker udvikling af nye designs i en verden hvor moden ofte skifter, tilbyder vi dermed et produkt der i højeste grad er konkurrence dygtig.

Østergaard lægger vægt på:
- designs der følger med tiden,
- kvalitet, funktionalitet 
-  og pris der spiller sammen,
- at vi til stadighed værner om miljøet,

 Kvalitet og design både i takt med - og til tiden.

www.aage-oestergaard.dk

Sakwa A/S er en dansk virksomhed, der fremstiller boligtilbehør til unge med sans for godt design og sjove detaljer: Sækkestole, slængemøbler, puder, plaider og spændende tilbehør til at komplettere indretningen af det moderne rum.

Vi arbejder med en kollektion, der hele tiden fornyes og afspejler vore egne forventninger til moderigtigt design, funktionalitet og høj kvalitet.

www.sakwa.dk

SAXO LIVING A/S er på kort tid blevet en betydningsfuld leverandør og exportør af dansk producerede polstermøbler. SAXO LIVING A/S er etableret i 1999.
Det er vor målsætning løbende at udvikle og producere polstermøbler i et højt kvalitetsniveau til konkurrencedygtige priser, samtidig med at vore møbler opfylder kravene til funktion og holdbarhed både til privat- og offentligt brug. For at opnå dette mål benytter vi udelukkende 1. klasses råvarer i kombination med moderne fremstillingsteknikker.

Vore modeller er flexible til alle indretningsopgaver, og kan kombineres så de passer til alle størrelser og former for rum. I vor stofkollektion findes der altid et rigt udvalg af slidstærke og vedligeholdelsesvenlige stoffer, og mange af modellerne er monteret med aftagelige betræk.

Synlige trædetaljer, som f.eks. sofaben, fremstilles i de mest gængse træsorter og i metal.

www.saxoliving.com

Savo designer og markedsfører kontor- og visitstole til det norske og internationale marked. Savo er et af de mest solide og hurtigst voksende selskaber inden for møbelindustrien i Norge. Savo benytter ledende designere og fysioterapeuter i udviklingsarbejdet. Virksomheden er bedst kendt for siddekonceptet Savo Flydende Vip®, som gør Savo stolene til de måske mest avancerede ergonomiske stole internationalt.
Savo har fået Det Norske Designråds Mærke for Godt Design for to af sine modeller og for sin visuelle profil.

Særslev Stolefabrik har udviklet et helt nyt egeprogram. Møbelserien produceres i en udsøgt egetræsart, som netop på grund af sine gode egenskaber som stabilitet , lange lagring og tørring samt modtagelighed for limning, er særdeles velegnet til møbelfremstilling. En anden og mindst lige så vigtig detalje for hele møbelprogrammet er, at indholdet af garvesyre er langt mindre end i andre egetræstyper. Denne detalje betyder at hele møbelprogrammet er specielt velegnet til at henstå ubehandlet og i sin lyse naturlige farve. Er man som kunde mere til mørk eg og behandlede overflader, skal man ikke fortvivle, idet denne type egetræ også er modtagelig for både olie og en helt ny hvid olie, hvorfor vi også kan tilbyde hele programmet i disse behandlinger.